Est és el servidor DISC, que et permet compartir i accedir a les teues dades des de qualsevol lloc de la xarxa. DISC manté les teues dades fora de perill i els còpia regularment. DISC et permet crear espais col·laboratius amb altres usuaris de la universitat.

Tots els espais poden accedir-se a través del Web, connectant-los com una unitat de xarxa Windows, com una unitat AppleShare de Macintosh o utilitzant un client FTP.

Els espais poden ser de diferents tipus. Pots crear un espai WEB per a publicar els teus documents en la xarxa, i un espai DISC que és com un disc virtual nomès per a tu i accessible únicament amb el teu usuari i contrasenya.

Tots els espais dels grups als quals pertanys t'apareixeran com subespais del teu espai individual i podràs accedir a tots ells en lectura i escriptura (si estàs autoritzat) escrivint una única vegada el teu usuari i contrasenya.

Si eres l'administrador d'un grup, podràs donar d'alta i de baixa a tres tipus diferents d'usuaris en el teu grup: editors (que poden llegir i escriure), lectors (que tan sols poden llegir) i Webauts (que poden modificar els espais WWW).

segnalar Recorda: si necessites un espai de grup, pots sol·licitar-ho en el CAU